Contact

Adres

Wim en Hannie Swinkels
Voordeldonk 69
5721 HL Asten
telefoon 0493-696023
0649565748

Route

Asperges Bestellen

U kunt natuurlijk ook uw Asperges bestellen. Deze liggen dan op een door u gekozen tijdstip klaar. U hoeft ze alleen nog maar op te komen halen. Wanneer u Asperges wilt bestellen kunt u het beste even telefonisch contact op nemen. Dan kunnen we precies kijken wat op dit moment de voorraad is en of we de gewenste asperges kunnen leveren. U kunt uw asperges ook vooruit bestellen (voor bijvoorbeeld volgende week zaterdag).
TEL: 06-49565748

Zakelijk Contact & Overige Vragen

Natuurlijk kunnen we ook voor uw bedrijf wat betekenen. Wanneer u een restaurant of andere horeca gelegenheid heeft bent u bij ons aan het goede adres. We bieden onze Asperges voor een stabiele prijs aan. Dit houdt in dat u aan het begin van het seizoen (Wanneer Asperges relatief duur zijn) het zelfde betaalt als midden en eind seizoen. Vaak is het zo dat u ’s morgens nog kunt bellen voor (geschilde) Asperges in elke hoeveelheid voor diezelfde middag.
Ook kunnen we voor uw bedrijf relatie of personeelsgeschenken realiseren. We hebben hier de afgelopen jaren de nodige ervaringen mee opgedaan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Neem vrijblijvend contact met ons op! Dit kan via de telefoon of onderstaand formulier.